Kortingscodes Game11 voor TTV Belcrum bekend!

Beste leden,

Zoals jullie weten werkt TTV Belcrum samen met Game11/Butterfly. Daardoor kunnen jullie als leden het gehele jaar door gebruik maken van speciale kortingen.

Vanaf nu biedt Game11/Butterfly jullie een unieke clubcode aan, waarmee je zelf je nieuwe tafeltennismaterialen ONLINE kunt bestellen. Deze clubcode geeft je 20% korting* op alle merken, behalve op Butterfly, waarbij je 10% korting** krijgt.

*geldig op frames, rubbers, kleding, schoenen en bathoezen/tassen. Niet geldig op speciale aanbiedingen/promoties
** geldig op  kleding, schoenen en bathoezen/tassen. Niet geldig op speciale aanbiedingen/promoties

Online bestellen heeft vele voordelen:
1. Een real-time inzicht in onze voorraad (ga met je muis naar het groene bolletje bij het betreffende artikel)
2. Een snelle levering (binnen 48 uur, wanneer de artikelen op voorraad zijn)
3. Zelf de status van je bestelling en verzending volgen/wijzigen
4. Speciale verenigingskorting door het invoeren van de unieke clubcode

Hoe werkt het?!

• Ga naar game11.nl
  • Klik verder naar de Dandoy-sports site (alle merken, behalve Butterfly) of de Butterfly site
  • Kies je artikelen, check de voorraad, en plaats ze in je winkelwagen
  • Ga naar je winkelwagen en vul daar bij kortingscode je unieke clubcode in. Vergeet niet op ‘kortingscode gebruiken’ te klikken.

Voor TTV BELCRUM zijn dat onderstaande codes:

Dandoy-Sports site:        TTVBELCRUM20%

Butterfly site:                    TTVBELCRUMBUT

Vervolgens wordt de juiste korting automatisch verrekend en kun je de bestelling afrekenen. Per mail of SMS ontvang je daarna een bevestiging, inclusief Track&Trace code, waarmee je de verzending kunt volgen.