Game11 organiseert testevent bij TTV Belcrum!

Zoals bij iedereen al bekend zal zijn is Game 11 al enige tijd trotse sponsor van TTV Belcrum. Deze samenwerking zal een vervolg krijgen op 18 januari. Game 11 zal dan met haar mobile winkel een bezoek komen brengen aan ’t Kadijkje. Dé winkel voor batjes, rubbers en allerlei andere tafeltenniselementen nemen een aantal contractspelers mee die een korte demonstratie zullen geven en vervolgens kunnen leden van TTV Belcrum zelf spelen met de diverse testbatjes. Ook organiseert Game11, bij voldoende animo, een simpel spelelement voor de aanwezigen, waarbij er een klein prijsje te winnen is. Uiteraard is er ruimte voor vragen en advies omtrent het tafeltennismateriaal. Hiermee wil Game11 voor alle leden een avondvullend programma aanbieden!

Kortom: Mis dit niet, kom 18 januari naar onze tafeltenniszaal en test allerlei tafeltennisproducten. Daarnaast is er ook een mogelijkheid om een balletje te slaan tegen gastspeler Roel Bogie, tafeltennisser die onder contract staat bij Game11 en zelf zijn competitiewedstrijden speelt in de Eredivisie.