Erelid Pieter Brooijmans overleden

Gisteren hebben wij het trieste bericht ontvangen dat Pieter Brooijmans is overleden. Pieter was een persoon met een hart voor de vereniging. Jaren geleden werd hij volkomen verdiend gekroond tot erelid van TTV Belcrum. Tevens was Pieter het langste lid van iedereen bij de vereniging, hij was erbij vanaf het eerste uur. 
Pieter Brooijmans is 78 jaar geworden. 

Vorig jaar, tijdens het 65-jarig jubileum van TTV Belcrum, luisterde iedereen vol bewondering naar de verhalen van Pieter, die dan ook alles heeft meegemaakt.
Hij was onder andere betrokken bij de bouw van de huidige speelzaal, gaf trainingen en zat in het bestuur. Wij willen Pieter Brooijmans enorm bedanken voor alles wat hij voor TTV Belcrum heeft betekent.

TTV Belcrum wenst familie en vrienden veel sterkte toe de komende tijd.

Rust zacht Pieter.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*