Belcrum wint de Toon de Rijk-Wisselbeker

Na een succesvolle eerste dag op het Backhandstoernooi door onze jeugdleden kwamen afgelopen zondag de senioren in actie. Een toernooi wat altijd een hoop deelnemers van TTV Belcrum kent. Ook ditmaal deden er veel senior-leden aan mee, sommigen vielen ook nog eens in de prijzen.

In de hoogste klasse B/C was de eerste plaats voor Lennart Slaats. Onze clubkampioen is in vorm om op 19 januari zijn titel te verdedigen. Finn van Vlimmeren wist de enkelklasse G op zijn naam te schrijven. In het dubbelspel wonnen Peter Kooremans en Steven Tang de D-klasse en Chi Li en Maikel Schoen de E-klasse.

Aan het eind van het toernooi is er dan altijd nog de Toon de Rijk Wisselbeker voor de best presterende club. Deze was dit jaar voor TTV Belcrum, iets om trots op te zijn!