Zeven jeugdleden nemen deel aan de Topmeerkampen Zuidwest

Door goed te presteren in de najaarscompetitie 2018 had een groot aantal jeugdleden zich geplaatst voor de Topmeerkampen van de afdeling Zuidwest. Vier deelnemers konden zich daarnaast ook plaatsen voor het Jeugdklassentoernooi op het NK-A in Zwolle.

In de Starters-1 klasse waren er 3 deelnemers van TTV Belcrum. Uiteindelijk won Amy Schöen deze klasse, voor Alvaro Ponce Caballero en Guus Raijkmakers. Het gehele 2e jeugdteam van Belcrum had zich ook geplaatst voor dit toernooi Theo Wijnen werd 3e, Milou Biolik 6e en Wessel de Jongh 7e in de J4-klasse. Uit het 1e jeugdteam was Julia Venis als enige vertegenwoordigd. Zij won de J3-klasse en plaatste zich daardoor voor het Jeugdklassentoernooi in Zwolle.