Clubkampioenschappen voor de jeugd een groot succes

Aan ’t Kadijkje was het op zondag 13 januari weer tijd voor de jaarlijkse clubkampioenschappen voor de jeugd. ’s Ochtends stond het dubbel op het programma waar alle deelnemers aan een clubgenoot werden gekoppeld. In één grote poule werd er gestreden om de titel clubkampioen dubbel 2019. Het dubbel Wessel en Milou stak er met kopen schouders bovenuit en daarachter waren het Alvaro en Amy die er met de 2e prijs vandoor gingen.

1e plaats Dubbel:
Milou en Wessel
2e plaats Dubbel: Amy en Alvaro

Na het spelen van de dubbels begon het enkeltoernooi waarin alle spelers in kleine poules zich konden plaatsen voor de A- of B-categorie. Zichtbaar was het grote verschil met vorig jaar waarin veel kinderen grote progressie hebben geboekt. Vele mooie rallies werden met applaus uit de kantine beantwoord.

Na de voorrondes werd er in een A- en B-klasse om de titel clubkampioen gespeeld. In de B-klasse ging het uiteindelijk tussen Stef, Guus, Alvaro en Tim. Uiteindelijk won Stef al zijn wedstrijden en werd Clubkampioen in de B-klasse. Guus werd in deze klasse tweede met alleen een verloren wedstrijd tegen Stef en Tim werd derde.

Clubkampioen B-klasse:
Stef Endepoel
2e plaats B-klasse:
Guus Raijmakers
3e plaats B-klasse:
Tim van den Berg

In de A-klasse was het de vraag wie de grote favoriet Julia kon bedreigen. Uiteindelijk lukte het Jamie in de laatste wedstrijd van de dag om Julia het vuur aan de schenen te leggen maar dat was niet voldoende om haar de titel te ontnemen. Julia mag zich daarom weer een jaar lang clubkampioen bij de jeugd noemen. Daarachter was het Mina die tweede werd en Jeroen pakte de derde plaats.

Clubkampioen A-klasse:
Julia Venis
2e plaats A-klasse:
Mina Pooyan

Alle jeugdleden kunnen terugkijken op een mooie dag met veel wedstrijden. Leuk om te zien was ook de grote belangstelling van verschillende ouders en senioren clubgenoten die gedurende de dag een blik kwamen werpen. Het toernooi was weer fantastisch georganiseerd door Loulou, dank daarvoor! Ook de wraps en broodjes gezond gemaakt door Ilse vielen in de smaak.