Lennart Slaats wint clubkampioenschappen 2019

Afgelopen zondag stonden de clubkampioenschappen 2019 op het programma. In de ochtend alle deelnemers door elkaar in poules van 4 of 5 waarin het best-of-three principe nog wel eens tot verrassingen kon leiden. Zonder namen en rugnummers te noemen moest menig speler alles uit de kast halen om tot het gewenste resultaat te komen.

Na de splitsing tussen Hoofd- en Troostronde werd er in best-of-five gespeeld. Zo kon iedereen voldoende wedstrijdritme opdoen voor de competitie.

Uiteindelijk stonden alle vier de spelers van Heren 1 in de halve finale. Lennart versloeg met speels gemak Steven die er eigenlijk niet aan te pas kwam. Enrico nam een 2-0 voorsprong tegen Peter maar verloor uiteindelijk toch de wedstrijd. De finale Peter tegen Lennart was kort maar krachtig. Lennart ondervond geen hinder van het noppenspel van Peter en kroonde zich net als twee jaar geleden weer tot clubkampioen.

Spelers die de voorrondes niet doorkwamen gingen naar het troosttoernooi waar ook zij in een poulevorm met daarna knock out het tegen elkaar opnamen. In de troostronde ging de finale tussen Davey en Tim. Hierin wist Davey van Tim te winnen. Ook Ria kan zich na afgelopen zondag clubkampioen noemen. Zij was de beste dame in het deelnemersveld.

Dank gaat uit naar Peter die de organisatie op zich had, Jet voor de heerlijke soep en Kim, Mike en Dennis voor de bardienst.