TTV Belcrum pakt verenigingsprijs op het Die Meede-toernooi

Afgelopen zondag 27 januari streden jeugd- en seniorleden in verschillende klasses op het Die Meede-toernooi om de prijzen. Het “Belcrum Blauw” was veelvuldig te zien tijdens de prijsuitreiking wat resulteerde in de uiteindelijke verenigingsprijs. Een week voorafgaand aan de competitie wisten veel leden de weg naar de Amerhal in Made te vinden.

In Jeugd Enkelklasse-1 was de eerste plaats voor Julia Venis samen met Jeroen Keursten wist zij ook nog eens beslag te leggen op de tweede plaats in de Jeugd Dubbelklasse-1. In de Jeugd Enkelklasse-2 werd Jeroen derde. De Jeugd Dubbelklasse-2 was een grote Belcrum aangelegenheid. Wessel de Jongh en Amy Schoën wonnen deze klasse. Op de derde plaats eindigden de duo’s Zowi en Demi Quispel en Tim van de Berg samen met Alvaro Ponce Caballero.

In de hoogste seniorenklasse enkelklasse stond Steven Tang in de finale, helaas verloor hij deze van Vicky Schijven. De dubbelfinale in de hoogste seniorenklasse werd gewonnen door Joost Speekenbrink samen met Danny Roks van TTV The Back Hands. Edwin L’Abee en Boy van Zundert werden tweede.

Boy wist wel de senioren 2 klasse op zijn naam te schrijven. Hij versloeg in de finale René Lauwerijssen van TTV The Backhands. Davey Nuiten en Tim Slagboom verloren beide de halve finale in de senioren 3, zij eindigden op een gedeelde derde plaats. In het senioren 3 dubbeltoernooi werd Finn van Vlimmeren tweede samen met zijn partner van OTTVA.

Marieke de Rooij en Annemieke van Dalen werden samen derde in de senioren 4 dubbelklasse. In de senioren enkelklasse 4 was het bijna een geheel Belcrum podium. Marieke wist in de finale te winnen van Noor van der Dussen en Sonali Neffgen werd in deze klasse derde.

TTV Belcrum kan terugkijken op een geslaagd Die Meede-toernooi waarin de begeleiding van de jeugdleden gedaan werd door Loulou van Beijsterveldt en Kim Leemans samen met de aanwezige en enthousiaste ouders!