Overlijden Erwin Oranje

Vandaag ontvingen we het trieste bericht dat Erwin Oranje afgelopen nacht is overleden. Erwin is 57 jaar geworden. Wij wensen familie en vrienden veel sterkte toe.

Erwin was een man met ontzettend veel verschillende interesses, met één gemeenschappelijk deler: gezelligheid. Zo ook tafeltennis. Met zijn bijzondere “net na de stuit”-tafeltennis maakte hij het tegenstanders lastig. Helaas voor ons ontdekte hij de laatste jaren steeds meer interesses en raakte tafeltennis een beetje op de achtergrond. Toch liet hij zijn gezicht met regelmaat zien in de kantine en zorgde hij daar voor een sfeertje.

Door Erwins contacten in Parijs is TTV Belcrum in 2012 (TTV Breda jaren eerder) op uitwisseling geweest naar Parijs om daar wat potjes te spelen, maar vooral om een gezellige tijd te hebben met elkaar. Sportief gezien leden we een enorme nederlaag, maar op alle andere vlakken hebben wij toch wel gewonnen. Helaas kreeg Erwin het maar niet voor elkaar om de Fransen een keertje naar Breda te halen om die gehoopte return te spelen.

Naast zijn sportieve hobby’s was hij maatschappelijk ook erg betrokken. Zo werkte/hielp hij bij de Voedselbank en gaf hij Nederlandse les aan o.a. vluchtelingen.