Update 1-7-2020: Opening TTV Belcrum onder voorwaarden

Goed nieuws! We hebben groen licht gekregen om weer open te gaan, ook voor volwassen leden.

Uiteraard zijn er verschillende maatregelen waar we ons nog aan dienen te houden, deze maatregelen zijn reeds per mail verspreid aan de leden. Denk eraan te reserveren als je wil komen vrij spelen! De jeugdtrainingen worden wel de gehele zomer door gegeven, ouders van jeugdleden zijn hierover geïnformeerd.

Ben je nog geen lid, maar heb je wel interesse om een keer langs te komen? Laat dit ons dan weten door een mail te sturen naar secretaris@ttv-belcrum.nl. In de maanden juli en augustus worden er geen seniortrainingen gegeven, maar is er wel de mogelijkheid om vrij te spelen (zonder trainer). Door de huidige corona-maatregelen kunnen we geen onaangekondigde gasten welkom heten. We zullen proberen een datum te prikken om een eerste indruk wel mogelijk te maken.

Hopelijk kunnen we vanaf september ook de seniortrainingen weer oppakken en kunnen de verschillende competities gaan starten. In welke vorm of onder welke maatregelen dit zal zijn, is nog niet bekend. Hierover later meer.