Coronamaatregelen TTV Belcrum

Beste allemaal,

Hierbij het geldende protocol tijdens de competitie;

Protocol competitie

Daarnaast zijn er op dit moment aanvullende maatregelen:

Senioren competitie:
De competitie van zowel de NTTB als de Baronie gaat door.
De wedstrijden worden dus gewoon gespeeld, maar de bar blijft gesloten. Advies om voor jezelf drinken (voor tijdens de wedstrijd) mee te nemen. Bezoekers/toeschouwers zijn niet welkom.
Na afloop van de wedstrijd gaan beide teams meteen naar huis. Het is niet toegestaan om nog even naar de wedstrijd van een ander team te kijken.
Per avond zal er 1 persoon aanwezig zijn, die hier toezicht op houdt. Wij kunnen ons voorstellen dat dit het competitiespelen voor jou niet leuker maakt. Wij willen echter voor niemand de keuze maken over al of niet doorgaan. De beslissing hierover moet binnen elk team apart gemaakt worden.
Senioren 50+ op woensdag- en donderdagmiddag:
Zoals afgesproken worden hier presentielijsten bijgehouden.
De bar blijft gesloten.
Senioren donderdagavond:
Reserveren is verplicht. Als je klaar bent met spelen moet je het gebouw verlaten. De bar blijft gesloten en het is ook niet toegestaan om als toeschouwer te blijven. Kom pas maximaal 10 minuten voor de tijd dat je gereserveerd hebt en
zorg ervoor dat je uiterlijk 10 minuten na je speeltijd weg bent.
Seniorentraining maandag:
Gezien de belangstelling voor de maandagtraining hebben we besloten om terug te gaan naar 2 trainingsgroepen:
Van 19.00 uur tot 20.15 uur: spelers NTTB 4e klasse of lager,
Baroniespelers en beginners. Van 20.15 uur tot 21.30 uur: spelers NTTB 3e klasse of hoger en gevorderden.
Reserveren hiervoor blijft verplicht. De laatste tijd zijn er steeds
meer leden die wel reserveren, maar dan vervolgens niet komen. Wij vragen je dringend om alleen te reserveren als je komt, en mocht je op het laatste moment niet kunnen de reservering te annuleren. Dit geeft anderen de gelegenheid om de open plaats in te nemen en kan ons en de GGD helpen bij het bron- en contactonderzoek op het moment dat er toch een coronabesmetting is.
Jeugdcompetitie en jeugdtraining
De competitie gaat door. De bar blijft gesloten. Toeschouwers zijn niet toegestaan. Bij uitwedstrijden wordt de chauffeur beschouwd als iemand van de begeleiding. Bij de jeugdtraining het verzoek aan de ouders om buiten op de kinderen te wachten.

Wij wensen alle teams en tegenstanders een sportieve competitie toe!