Toernooien

TTV Belcrum is een vereniging die erom bekend staat dat het regelmatig in groten getale naar een toernooi afreist om daar resultaten te boeken maar zeker ook om hun mede Belcrum-leden aan te moedigen. De komende maanden staan er weer enkele leuke toernooien op het programma waar een ieder zich voor op kan geven.

Zaterdag 7 januari 2018: Het Backhandstoernooi – Aanvang: 09:00 uur. Kosten: 10,00 euro – Uiterlijke inschrijfdatum is 24 december. Voor meer informatie klik hier

Zondag 28 januari 2018: Het Die Meede tafeltennistoernooi – Aanvang: 09:00 uur. Kosten: 6,00 euro pp voor het enkelspel en 4,00 euro pp voor het dubbelspel  – Uiterlijke inschrijfdatum is 15 december. Voor meer informatie klik hier.

Je inschrijving kun je regelen door te mailen naar onze verantwoordelijke voor de seniorentoernooien Steven Tang: steven076@live.nl of door je in te schrijven op het inschrijfformulier wat op het prikbord in de kantine hangt. Natuurlijk staat het ook vrij door zelf je inschrijving te regelen.