CORONABELEID

Beste leden,

Afgelopen vrijdag werd bekend gemaakt dat er met ingang van zaterdag 26 juni

weer meer mogelijk is voor iedereen, dus ook voor ons als vereniging.

Naast de dingen die al eerder bekend gemaakt werden en jullie per mail hebben ontvangen,

kunnen we nu de volgende versoepelingen melden:

De ouders van de kinderen mogen voor, tijdens en na de trainingen aanwezig zijn in de kantine.

Tijdens het sporten hoeft er geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Dit houdt in dat we niet gebonden zijn aan het maximum van 6 tafels.

Er hoeft met ingang van maandag niet meer gereserveerd te worden. Wel moet je je registreren bij het binnenkomen.

Er kunnen weer wedstrijden worden georganiseerd.

De bar in de kantine is weer open.

Ook als je die avond niet speelt is het mogelijk om in de kantine aanwezig te zijn.

Registreer je dan wel even bij binnenkomst. Als je gespeeld hebt is het ook weer mogelijk om te blijven hangen voor een drankje.

In de kantine moet iedereen een zitplaats hebben (kan ook op een kruk aan de bar) op 1,5 meter van elkaar.

Als er in de komende weken weer veranderingen zijn, zullen we jullie daar zeker

van op de hoogte brengen. Verder wensen wij iedereen een prettige zomer

(al dan niet met vakantieplannen) en hopen dat we het komende seizoen eindelijk

weer een heel jaar kunnen genieten van de wedstrijden en de Belcrumsfeer.

Met vriendelijke sportgroeten,

Bestuur TTV Belcrum