CORONABELEID

Beste leden,

Zoals jullie weten zijn er een aantal nieuwe coronamaatregelen genomen door onze regering.

Hieronder staan de regels zoals die voor ons gelden vanaf 25 september 2021.

Deze regels gelden voor iedereen van 13 jaar en ouder op de momenten dat de bar is geopend.

Coronaregels vanaf 25 september 2021

• Onze sportaccommodatie is volledig toegankelijk zonder coronatoegangsbewijs (het CTB)

• Er mag zonder enige beperking normaal gesport worden

• Binnen het afgescheiden horecagedeelte (achter de hekjes bij de bar) is het verplicht een coronatoegangsbewijs te hebben om zittend te mogen eten en/of drinken. Ook dien je een identiteitsbewijs bij je te hebben

• Kun of wil je geen CTB overleggen dan kun je eten en drinken afhalen bij de bar en dit nuttigen buiten het afgescheiden horecagedeelte.

Wij beseffen dat dit allemaal een inperking van de persoonlijke vrijheid is,

maar ontkomen er niet aan ons te schikken naar deze nieuwe regels.

Voor teams die i.v.m. competitie naar andere verenigingen gaan, is het raadzaam je

van te voren te informeren hoe de corona-regels bij de thuisspelende vereniging doorgevoerd zijn.

Alvast onze hartelijke dank voor jullie medewerking.

Met vriendelijke sportgroeten,

Bestuur TTV Belcrum